Welke producten voor je nagels zijn onmisbaar

Je handen zijn je visitekaartje wordt weleens gezegd. Uiteraard is dat zeker waar. Je gebruikt je handen om dingen aan te wijzen, te pakken en te geven. Afgekloven nagels zijn dan niet echt representatief. Een bezoek aan de nagelstyliste kan in dat geval zeker geen kwaad. Daar worden je nagels en handen heerlijk verzorgd en binnen korte tijd heb jij de mooiste nagels en kun je weer voor de dag komen. Ook zelf kun je je nagels goed verzorgen en bijhouden. Daarvoor heb je uiteraard producten nodig. Welke producten mogen absoluut niet ontbreken in jouw toilettas?

De nagelvijl

Een belangrijk item voor een goede verzorging van je nagels is de nagelvijl. Met de vijl kun je onder andere eenvoudig nare randjes van je nagel verwijderen en je nagel weer mooi in model krijgen. Er zijn verschillende vijlen te koop. Een polijstvijl maakt de ribbels op je nagels minder. Deze vijl dien je niet te vaak te gebruiken, omdat de nagels dan dunner en zwakker kunnen worden. Een saffiervijl heeft een gehard metaalblad met grove en fijne zijde. Met de grove zijde vorm je de nagel en de fijne zijde gebruik je om je nagels mooi glad te maken. Glasvijlen zijn het meest duurzaam en meest hygiënisch. Met deze vijlen dien je één kant op te vijlen. Zo raken je nagels minder beschadigd. Ook zijn er kartonnen vijlen te koop. Deze zijn in verschillende grofheid te verkrijgen, makkelijk in gebruik en lekker goedkoop.

Nagellak of nailpolish

Nagellak is in vele kleuren te koop. Het voordeel van nagellak is dat je nagels direct opvallen en je verzorgd overkomt. Daarnaast vormt de nagellak een beschermlaagje voor je nagels. Kun je even niet naar de nagelstyliste, dan heb je uiteraard een potje in huis om je nagels mooi af te werken. 

Nagelriemolie

Een ander product dat niet mag ontbreken in je toilettas om je nagels en handen goed te kunnen verzorgen, is nagelriemolie. Niet alleen verzorg je hiermee de nagelriemen, ook zorg je ervoor dat de kunstnagel die de nagelstyliste heeft geplaatst, langer soepel en mooi blijft. De olie is in veel verschillende geuren verkrijgbaar. Kies voor deze zomer bijvoorbeeld een heerlijke kokosgeur of ga voor de frisse perzik.

De producten bestellen

Nagelproducten kun je vaak bij je eigen nagelstudio bestellen. Deze koopt haar producten in bij de groothandel voor nagels. Bij veel groothandels kunnen ook particulieren hun producten kopen. De groothandel biedt veel voordeel. Zo heeft een groothandel alle nagelproducten per categorie overzichtelijk op een rijtje en kunnen de medewerkers je alles vertellen over de producten. Zo maak je altijd een weloverwogen keuze.

Tags: