Nails Beauty Center

Nails Beauty Center

Mooi gelakte nagels zijn een pré voor elke vrouw. Het ziet er niet alleen verzorgd uit, maar je look is helemaal af door je nagels. Een eenvoudig kleurtje, French manicure of een nail art. Het kan en mag allemaal tegenwoordig.

Gel nagellak

Je ziet ook veel vrouwen met gel nagellak. Dit is speciale lak die wordt uitgehard met een speciale ledlamp. Eerst wordt de nagel vetvrij gemaakt. Doe je dit niet, dan blijft de lak niet zitten en heb je de kans dat hij kapot gaat. Daarna komt er een basislak op de nagel. Deze moet uitharden onder de lamp. De lamp is niet schadelijk voor je huid of nagels. Is de lak goed uitgehard dan komt er een kleurtje naar keuze over heen. Dan moet de lak weer uitharden onder de lamp. Eventueel wordt dit herhaald en komt er een extra kleurlaagje overheen. Uiteraard weer onder de lamp laten uitharden. Daarna is de top coat aan de beurt. Hierdoor gaat de nagel moet glanzen en blijft het langer zitten. Deze moet weer uitharden. Je zult zien dat er dan een plakkerig laagje over blijft. Als ware de nagel gel. Deze moet je weghalen met een pluizenvrij watje. En dan ben je ready to go!

Verzorging

Je handen en je nagels moeten natuurlijk wel goed verzorgd blijven. Dit kun je doen door vocht inbrengende crème, zoals handencrème. Dit is ideaal voor kloofjes en handen droge plekjes. Neem ook je nagels mee. Door de nagel gel wordt de huid rondom je nagels heel droog, dit kun je voorkomen door crème en het dan goed inmasseren.

Zorg dat je handen en nagels er goed uit blijven zien en neem dan ook regelmatige een manicure. Maar niet alleen je handen, ook je teennagels niet vergeten. Deze kun je ook van gel nagellak voorzien! Ideaal voor elk seizoen. Heb je daar ook geen omkijken meer naar.

Tags:  ,