Na een facelift bij Skin + Surgery ga je weer stralend door het leven

Heb jij je zelfvertrouwen verloren, krijg je vaak de opmerking te horen dat je er moe en somber uit ziet of voel je je jonger dan de persoon die je in de spiegel ziet, dan is een facelift bij Skin + Surgery de perfecte oplossing. De specialisten zijn hooggekwalificeerd, hebben hun eigen specialisme(n) en stellen je van begin tot eind gerust. Omdat ze begrijpen hoeveel impact jouw situatie heeft op het dagelijkse leven, kijken ze ook naar de persoonlijke kant van het verhaal. Een facelift bij Skin + Surgery wordt professioneel en vakkundig uitgevoerd, met als doel om jouw ware aard weer naar voren te brengen.

Een facelift bij Skin + Surgery begint met een adviesgesprek

Bij Skin + Surgery staat de persoon centraal en daarom ga je voordat de facelift wordt uitgevoerd eerst uitgebreid in gesprek met je arts. Deze probeert te achterhalen hoe je je nu voelt, wat je redenen zijn om een facelift bij Skin + Surgery uit te laten voeren en wat je als resultaat verwacht. Ook wordt er dan gekeken naar de vorm van je gezicht en de beste methode om toe te passen. Pas nadat je meerdere gesprekken hebt gehad en de dokter is tevreden, wordt de facelift ingepland.

Verschillende soorten faceliften

Er worden door Skin + Surgery drie verschillende soorten faceliften aangeboden. De meest simpele facelift bij Skin + Surgery is de S-lift. De huid van de wangen wordt gelift, glad getrokken en vastgezet. Overtollige huid wordt verwijderd. Kiezen jullie voor een MACS-facelift bij Skin + Surgery, dan wordt ook het onderliggende spier- en bindweefsel glad getrokken en bij een uitgebreide hals-facelift wordt het vel van je hals ook meegenomen. Je kiest deze samen uit met je dokter.

Een uitgebreid nazorgprotocol

Omdat een facelift een poliklinische behandeling is, hoef je hier niet voor naar het ziekenhuis. De procedure wordt onder een plaatselijke verdoving uitgevoerd en naderhand mag je na een korte rustperiode weer naar huis. Zorg ervoor dat iemand je op komt halen, want je mag dan niet rijden. Je krijgt na de facelift bij Skin + Surgery een uitgebreid nazorgprotocol mee en als je je daaraan houdt is het herstel redelijk snel. Na twee weken zal het resultaat al zichtbaar worden en trekken blauwe plekken weg en neemt zwelling af. Je kunt dan al je dagelijkse bezigheden weer hervatten. Uiteraard kom je naderhand nog een keer op controle zodat de arts kan zien dat alles goed is gegaan.

Het leven na een facelift

Je ziet de resultaten van de facelift bij Skin + Surgery zeker nog 15 jaar lang en zo niet langer. Het is dan wel belangrijk dat je goed voor je gezichtshuid zorgt en dat je niet rookt, overmatig drinkt of veel in de zon/onder de zonnebank gaat zitten. Hoe beter je voor jezelf zorgt, hoe minder snel je veroudert en dus hoe langer je de resultaten van de facelift bij Skin + Surgery blijft zien. Je zelfvertrouwen komt terug, je ziet er jonger en frisser uit en je voelt je weer jezelf.

Tags: